Általános angol, gazdasági angol és német nyelvtanfolyamok minden szinten (A1-C2) az Közös Európai Keretrendszer szerint, házon belül célszerűen felszerelt tanteremben és házon kívül, szakképzett tanárokkal, testre szabott ajánlattal és tanmenettel az igényeknek megfelelően. Interaktív digitális eszközökkel ellátott tankönyveink az egyéni ritmust és haladást segítik.

A mindennapi hatékony kommunikációhoz szükséges négy nyelvi kompetencia egyidejű kialakítása és gyakorlása mellett tanfolyamaink kiegészíthetőek különleges modulokkal, mint pl. gazdasági angol nyelv vagy irodai műveletek (társalgás, telefonálás, e-mailezés), stb.

Az egyes szintek befejezése után ügyfeleink letehetik partnerintézeteink nemzetközi elismertségű nyelvvizsgáit: Cambridge Assessment in English, IELTS, Goethe-Zertifikat.

Árajánlatért forduljon irodánkhoz! Munkatársaink szívesen válaszolnak további kérdéseire: +40 265 26 46 60, +40 755 08 82 28, office@calepinus.org.

Felhívjuk ügyfeleink szíves figyelmét arra, hogy ajánlatunk összeállítását megelőzően az előzetes nyelvtudással rendelkező érdeklődőket ismeretfelmérő teszt alapján soroljuk megfelelő szintre: rácsteszt (30 perc) a szókészlet és a nyelvtani tudás felmérésére és rövid társalgás (10 perc) a hallás utáni megértés- és beszédkészség felmérésére.